Συχνές ερωτήσεις.

Για την Laser Αποτρίχωση

Η Laser Αποτρίχωση είναι η μοναδική μέθοδος αφαίρεσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας που έχει μόνιμα αποτελέσματα. Δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ξανά  ξυραφάκι ή κερί.

Το δέρμα σας θα είναι πιο απαλό και απίστευτα λείο, σαν το δέρμα ενός μικρού παιδιού!

Η Laser Αποτρίχωση είναι η πιο οικονομική μέθοδος αποτρίχωσης. Μια και μόνο συνεδρία θα σας πείσει!

Βεβαίως! Η τριχοφυΐα σας θα μειωθεί ΜΟΝΙΜΑ σε ποσοστό από 60 έως 95%, ανάλογα με το χρώμα της τρίχας και το δέρμα σας. Ενώ οι υπόλοιπες τρίχες θα είναι πιο απαλές, πιο “ανοιχτές” και θα εμφανίζονται όλο και πιο αραιά. Μετα το τέλος της θεραπείας, συνήθως αρκεί μία θεραπεία τον χρόνο για να απαλλαγείτε. 

Απολύτως! Η αποτρίχωση με Laser είναι μια από τις πιο γνωστές και με τη μεγαλύτερη κλινική έρευνα θεραπείες της Αισθητικής Ιατρικής. Εφαρμόζεται με Ασφάλεια σε εκατομμύρια ασθενείς τα τελευταία 20 Χρόνια και διαθέτει την έγκριση του αυστηρότερου σχετικού οργανισμού, του FDA (Αμερικάνικος Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων).

Τα Lasers νέας γενιάς δρουν αποκλειστικά στην ρίζα της τρίχας χωρίς να επηρεάσουν τους γύρο ιστούς. 

Το 90% των επισκεπτών της Max Medical Laser Clinic απολαμβάνει εντυπωσιακή μείωση της τριχοφυΐας του μέσα σε μόλις 4 συνεδρίες, και πλήρη εξάλειψή της σε ποσοστό 85-95% μετά από ακόμα6 συνεδρίες!

Από την 1η κιόλας συνεδρία θα δείτε μείωση στην τριχοφυΐα, πιο μαλακή και πιο “ανοιχτή” τρίχα.

Ο ακριβής όμως αριθμός συνεδριών που χρειάζεται κάθε άνθρωπος για την εξάλειψη της τριχοφυΐας του, εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων. 

Στο ραντεβού ενημέρωσης, η Ιατρός της Max Medical Laser Clinic θα εξετάσει το δέρμα και την τριχοφυΐα σας και θα σας ενημερώσει σχετικά με τον ακριβή αριθμό συνεδριών που θα χρειαστείτε.

Κλείστε ραντεβού ενημέρωσης τώρα.

Το Laser καταστρέφει την τρίχα που βρίσκεται στο στάδιο της Αναγένεσης (ανάπτυξης), τη στιγμή δηλαδή που διαθέτει δηλαδή την μέγιστη συγκέντρωση Μελανίνης.

Όμως, σε κάθε θεραπεία Laser Αποτρίχωσης, μόνο το 80% των τριχών βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης. Συνεπώς, χρειάζονται περισσότερες από μία συνεδρίες για να «καλύψουμε» το σύνολο της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Για να “απενεργοποιηθεί” ο θύλακας τις τρίχας συνήθως απαιτούνται 3 με 6 συνεδρίες. Κάθε συνεδρία μειώνει τις τρίχες και τις κάνει πιο “αδύναμες” (λιγότερο παχιές και πιο “ανοιχτές”).

Η αποτρίχωση με Laser είναι μία απολύτως ανεκτή διαδικασία. Έχει την αίσθηση ενός ελαφριού “τσιμπήματος”. Εάν παρόλα αυτά σας ενοχλεί η αίσθηση, εφαρμόζουμε αναισθητική κρέμα στην περιοχή μια ώρα πριν από την θεραπεία.

Αποφύγετε οποιεσδήποτε άλλες μεθόδους αφαίρεσης τρίχας όπως η αποτρίχωση με κερί ή αποτριχωτική κρέμα για 6 εβδομάδες πριν από τη θεραπεία. Αποφυγή εγκαυμάτων από έκθεση στον ήλιο στις περιοχές που θέλετε να εφαρμοστεί το Laser. Στο ραντεβού ενημέρωσης θα εξετάσουμε και άλλες περιπτώσεις. Αν παίρνετε φάρνακα ή είστε έγκυος θα πρέπει να μα ενημερώσετε για να σας δωθούν οι κατάλληλες οδηγίες.

Μετά τη θεραπεία Laser, αποφύγετε το καυτό μπάνιο, τη σάουνα και τους ατμούς για 1 με 2 μέρες. Η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη να σας παράσχει συνεχείς συμβουλές και υποστήριξη, ακόμα και μετά την τελική σας συνεδρία.

Όλες μας οι θεραπείες γίνονται από γυναίκα ιατρό ή εξειδικευμένη τεχνολόγο – χειρίστρια του laser. 

Βεβαίως. Διαθέτουμε ειδικό laser το οποίο είναι κατάλληλο και ασφαλή για μαυρισμένα δέρματα.

Η Laser αποτρίχωση μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια από την ηλικία των 18 ετών, έτσι ώστε να έχει ολοκληρωθεί η τελική εικόνα της τριχοφυΐας. Επιπλέον, ειδικά στις γυναίκες όπου συχνά παίζουν ρόλο ορμονικοί παράγοντες για την αυξημένη τριχοφυΐα σε ορισμένα σημεία του προσώπου ή του σώματος, είναι σημαντικό να έχει διαμορφωθεί το ορμονικό προφίλ πριν την έναρξη των συνεδριών της Laser αποτρίχωση.

Όχι. Το Laser δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη χρωστική ουσία της τρίχας από τη χρωστική ουσία του τατουάζ. Αυτό σημαίνει ότι στην περιοχή του τατουάζ, αντί η ενέργεια να απορροφηθεί από τη μελανίνη των τριχών, θα απορροφηθεί από τη χρωστική ουσία του σχεδίου με αυξημένες πιθανότητες να προκαλέσει έγκαυμα και ούλη στο δέρμα, καθώς και αποχρωματισμό του τατουάζ. 

Όχι. Στις λευκές τρίχες δεν υπάρχει μελανίνη που είναι το βασικό μέσο απορρόφησης της ενέργειας του Laser.